Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


eilwynn

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
eilwynn [2019/09/24 20:25]
jasper
eilwynn [2019/09/25 18:09] (huidige)
jasper
Regel 104: Regel 104:
  
 ==26e dag van de Roggemaand in het jaar 1006, het jaar van de Zoete Broodjes== ==26e dag van de Roggemaand in het jaar 1006, het jaar van de Zoete Broodjes==
 +De volgende ochtend besluit ik eens rustig een rondje door het stadje te lopen om te zien hoe alles erbij staat maar ook om vooral eens die mooie boom in het centrum van het stadje te bekijken. Na een tijdje de pracht en praal van de natuur in me op te hebben genomen loop ik terug naar de herberg om eens te zien wat de rest van de groep heeft gedaan. Het blijkt dat die flink in gesprek zijn geweest met Soranna en heer Wiston. Er is zelfs nog een dame uit het noorden langs geweest en dat zij wist van een groep hobgoblins bij een of andere ruïne. Klinkt allemaal interessant en ik gok dat de natuur met al haar kracht ervoor heeft gezorgd dat de ruïne niet voor niks een ruïne is. 
 +
 +Het blijkt zelfs zo interessant dat de rest er een kijkje wil nemen. Soranna geeft aan dat wij hiervoor het snelst via de rivier kunnen gaan en dat de boten die er nog zijn tot onze beschikking liggen. Klinkt als een plan voor morgen!
 +
 +==== Och wat prachtig en wat mooi ook!! ====
 +==27e dag van de Roggemaand in het jaar 1006, het jaar van de Zoete Broodjes==
 +De volgende dag hebben we al snel een boot gevonden maar blijkt deze net niet helemaal te voldoen aan onze wensen voor de rijdieren en iets met beschutting. Hier weet de timmerman gelukkig raad mee en als de held die [[loewie_katorze|Loewie]] <​sup>//​([[bertil|Bertil]])//</​sup>​ is heeft hij besloten om de vrouw van de timmerman te helpen om alles in te pakken voor hun eigen reis. De dag gaat langzaam voorbij terwijl ik de pracht en praal van het water in mij opneem en besluit om mijn meditatie te doen bij deze mooie rivier.
eilwynn.txt · Laatst gewijzigd: 2019/09/25 18:09 door jasper