Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


heather_phylthan

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
heather_phylthan [2012/05/22 15:48]
epg
heather_phylthan [2012/05/22 13:49] (huidige)
Regel 13: Regel 13:
 We zijn nu vele weken onderweg om voor onze Lijdster Leidster een belangrijk artefact op te halen uit de tempel ruine van de vallei van de verdwaalde paarden. We zijn nu vele weken onderweg om voor onze Lijdster Leidster een belangrijk artefact op te halen uit de tempel ruine van de vallei van de verdwaalde paarden.
  
-Het lijkt erop dat dit avontuur een stuk langer en lastiger is dan wij allen dachten. Vandaar dat ik het tijd vind om mijn geheel objectieve kant van het verhaal op te schrijven in dit logboek.+Het lijkt erop dat dit avontuur een stuk langer en lastiger is dan wij allen dachten. Vandaar dat ik het tijd vind om mijn geheel objectieve kant van het verhaal op te schrijven in dit dagboek.
  
 We bevinden ons momenteel aan een lieflijk meertje alwaar wij bijkomen van de gevechten van enkele dagen geleden. Deze gevechten waren het gevolg van een jammerlijk mislukte poging om ongezien en ongemerkt de tempel binnen te dringen. ​ We bevinden ons momenteel aan een lieflijk meertje alwaar wij bijkomen van de gevechten van enkele dagen geleden. Deze gevechten waren het gevolg van een jammerlijk mislukte poging om ongezien en ongemerkt de tempel binnen te dringen. ​
heather_phylthan.txt ยท Laatst gewijzigd: 2012/05/22 13:49 (Externe bewerking)