Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


helmut_party

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
helmut_party [2012/05/22 14:20]
epg
helmut_party [2015/04/28 15:20] (huidige)
epg [Een goed begin is het Halve werk. 6e/7e Okermaand, in het jaar van de manke walrus (1358 NT).]
Regel 324: Regel 324:
 De party vertrekt 's ochtends vroeg in opdracht van Jeemy naar "den Haelven Kip" om daar 5 vaten dure wijn af te leveren. De party vertrekt 's ochtends vroeg in opdracht van Jeemy naar "den Haelven Kip" om daar 5 vaten dure wijn af te leveren.
 's avonds komen ze zonder problemen aan. Leveren de vaten af en boeken een slaapplek voor de nacht. Tijd voor vertier. 's avonds komen ze zonder problemen aan. Leveren de vaten af en boeken een slaapplek voor de nacht. Tijd voor vertier.
-als de laatste klanten vertrokken zijn en het gezelschap ​not wat naborrelt met Jochem de Waard, komt er een man binnen strompelen en valt op de grond. Jochem snelt naar hem toe kijkt wie de vreemdeling is. "​Marcelus"​ roept hij. Dan kijkt hij de party aan, zijn gezicht met angst gevuld. +als de laatste klanten vertrokken zijn en het gezelschap ​nog wat naborrelt met Jochem de Waard, komt er een man binnen strompelen en valt op de grond. Jochem snelt naar hem toe kijkt wie de vreemdeling is. "​Marcelus"​ roept hij. Dan kijkt hij de party aan, zijn gezicht met angst gevuld. 
-Hij leeft, nog net. Hij is letterlijk kapot geslagen en zijn rechterbeen staat in een erg oncomfortabele hoek met zijn lichaam. Brian wil het been van Marcelus weer goed leggen ​gedraai. Marcelus kreunt heftig als de botten in zijn been verdraaien. Hij knippert met zijn ogen en doet ze dan helemaal open. Zijn blik, vertrokken van de pijn, gefixeerd op Raf. Hij strekt zijn hand uit grijpt Raf bij de voorkant van zijn shirt en fluistert tussen zijn stukgeslagen lippen: "Mijn zoon, Ze hebben mijn zoon!" Dan valt hij genadevol bewusteloos terug op de grond. +Hij leeft, nog net. Hij is letterlijk kapot geslagen en zijn rechterbeen staat in een erg oncomfortabele hoek met zijn lichaam. Brian wil het been van Marcelus weer goed leggen. Marcelus kreunt heftig als de botten in zijn been verdraaien. Hij knippert met zijn ogen en doet ze dan helemaal open. Zijn blik, vertrokken van de pijn, gefixeerd op Raf. Hij strekt zijn hand uit grijpt Raf bij de voorkant van zijn shirt en fluistert tussen zijn stukgeslagen lippen: "Mijn zoon, Ze hebben mijn zoon!" Dan valt hij genadevol bewusteloos terug op de grond. 
-De helden grijpen een toorts en rennen naar buiten... Niemand! Niets meer te doen dan slapen en morgenvroeg verder kijken.+De helden grijpen een toorts en rennen naar buiten... Niemand! Niets meer aan te doen dus. Ze gaan slapen en morgenvroeg verder kijken.
  
 De volgende ochtend is Marcelus weer bij bewustzijn en verteld van de overval door kleine gitzwarte duivels en de ontvoering van Julius, zijn zoon. De helden beloven plechtig dat ze Julius zullen gaan zoeken in het bos. De volgende ochtend is Marcelus weer bij bewustzijn en verteld van de overval door kleine gitzwarte duivels en de ontvoering van Julius, zijn zoon. De helden beloven plechtig dat ze Julius zullen gaan zoeken in het bos.
  
-en daar lopen ze nu. In het bos. Ze hebben de plek van de overval al gevonden. ​en de raaf van Raf heeft zelfs een ruïne gevonden een goede 3 kilometer ten zuiden van deze plek.+en daar lopen ze nu. In het bos. Ze hebben de plek van de overval al gevonden. ​De raaf van Raf heeft zelfs een ruïne gevonden een goede 3 kilometer ten zuiden van deze plek.
  
 tijd om te gaan... tijd om te gaan...
helmut_party.txt · Laatst gewijzigd: 2015/04/28 15:20 door epg