Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


helmut_party

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
helmut_party [2019/09/05 16:32]
bjorn Een nieuwe Hoop
helmut_party [2019/09/05 17:52] (huidige)
bjorn
Regel 41: Regel 41:
   * Vijf jaren zijn verstreken.   * Vijf jaren zijn verstreken.
   * Alle characters mogen naar level 8 om het verloop van tijd gerechtigheid te doen.   * Alle characters mogen naar level 8 om het verloop van tijd gerechtigheid te doen.
-  * Alle bestaande characters mogen naar waarde ​200.000 gp bij zich steken. +  * Alle bestaande characters mogen naar waarde ​150.000 gp bij zich steken. 
-  * Voor hen die er nog een van scratch mogen maken. ​220.000 gp. +  * Voor hen die er nog een van scratch mogen maken. ​200.000 gp. 
  
-In ieder geval voor [[goede_fraegh|Goede Fraegh]] en [[a_dark_one_vincentius|A Dark One Vincentiu]]. Je moet Volgelingen nemen maar deze blijven, op jullie grondgebied. voor verzorging en eventuele verdediging daarvan. Anderen mogen dat eigen inzicht ook maar onder vergelijkbare restrictie. +In ieder geval voor [[goede_fraegh|Goede Fraegh]] en [[a_dark_one_vincentius|A Dark One Vincentiu]]. Je moet Volgelingen nemen maar deze blijven, op jullie grondgebied. voor verzorging en eventuele verdediging daarvan. Anderen mogen dat eigen inzicht ook maar onder vergelijkbare restrictie. ​(Je hebt daar nog een extra 100.000 gp voor.) 
-Dus Kleur je charater maar verder in,  kleed hem of haar lekker aan maar lever het wel ter goedkeuring in. +Dus Kleur je charater maar verder in,  kleed hem of haar lekker aan maar lever het wel ter goedkeuring in
 +Ik doe dit, zoals gebruikelijk,​ uit mijn duim. Dus als je echt meer nodig hebt. laat me weten
  
 Ja Hallo, kun je eerst uitleggen wat er in de tussen tijd is gebeurt? Ja doe ik nu: Ja Hallo, kun je eerst uitleggen wat er in de tussen tijd is gebeurt? Ja doe ik nu:
Regel 53: Regel 54:
  
 De jaren daarop zijn goed voor de helden geweest. De buik wat ronder en de spieren wat slapper. Maar toch ook nog regelmatig op queeste voor zichzelf, de groep of ingehuurd door den een of andere ​ De jaren daarop zijn goed voor de helden geweest. De buik wat ronder en de spieren wat slapper. Maar toch ook nog regelmatig op queeste voor zichzelf, de groep of ingehuurd door den een of andere ​
-zich zelf verrijkende aristocraat.+zichzelf ​verrijkende aristocraat.
  
-[[goede_fraegh|Goede Fraegh]] heeft een klein kerkje weten op te zetten in de buurt van Helmut ter meerdere eer en glorie van de Rode Ridder. Een paar acolieten vergezellen hem in het onderhoud van het gebouw, de diensten en de dagelijkse gang van zaken.+[[goede_fraegh|Goede Fraegh]] heeft een klein kerkje weten op te zetten in de buurt van Helmut ter meerdere eer en glorie van de Rode Ridder ​(je mag daar de Stronghold Builders Guidebook voor gebruiken). Een paar acolieten vergezellen hem in het onderhoud van het gebouw, de diensten en de dagelijkse gang van zaken.
  
-[[a_dark_one_vincentius|A Dark One Vincentiu]] heeft, de Goden verhoede, van leenheer Marrigan (nadat door andere avonturen toch nog het Groene zwaard is terug bezorgd), toestemming gekregen om de Orde van Olydia voorzichtig een nieuw leven in te blazen. Klein en machteloos, dat wel. Niet meer dan versterkte hoeve een kleine week rijden ten oosten van Helmut. Op dit moment meer zelfvoorzienende boeren dan de machtige ridders van weleer. Het kan nog jaren duren voor die status weer gegeven wordt.+[[a_dark_one_vincentius|A Dark One Vincentiu]] heeft, de Goden verhoede, van leenheer Marrigan (nadat door andere avonturen toch nog het Groene zwaard is terug bezorgd), toestemming gekregen om de Orde van Olydia voorzichtig een nieuw leven in te blazen. Klein en machteloos, dat wel. Niet meer dan versterkte hoeve  (je mag daar de Stronghold Builders Guidebook voor gebruiken). Een kleine week rijden ten oosten van Helmut. Op dit moment meer zelfvoorzienende boeren dan de machtige ridders van weleer. Het kan nog jaren duren voor die status weer gegeven wordt.
  
-[[kratos|Kratos Glorystealer]] is de huidige eigenaar van den Haelven Kip. Voor een habbekrats kunnen overnemen. Of eerlijk gezegd ​als zijn bezit voor gegeven. Maar hij is blij met zijn nieuwe leven.+[[kratos|Kratos Glorystealer]] is de huidige eigenaar van den Haelven Kip. Voor een habbekrats kunnen overnemen. Of eerlijk gezegd ​al zijn bezit er voor gegeven. Maar hij is blij met zijn nieuwe leven. En zijn Zwaard, dat hangt boven de bar. Je weet maar nooit.
  
 [[sam|Sam]] is vertrokken. Zonder de groep nog maar een blik waardig te vinden. vertrokken. Het was genoeg. Wat een sukkels! [[sam|Sam]] is vertrokken. Zonder de groep nog maar een blik waardig te vinden. vertrokken. Het was genoeg. Wat een sukkels!
helmut_party.1567693968.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2019/09/05 16:32 door bjorn