Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


helmut_party

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
helmut_party [2019/09/05 17:36]
bjorn
helmut_party [2019/09/05 17:52] (huidige)
bjorn
Regel 56: Regel 56:
 zichzelf verrijkende aristocraat. zichzelf verrijkende aristocraat.
  
-[[goede_fraegh|Goede Fraegh]] heeft een klein kerkje weten op te zetten in de buurt van Helmut ter meerdere eer en glorie van de Rode Ridder. Een paar acolieten vergezellen hem in het onderhoud van het gebouw, de diensten en de dagelijkse gang van zaken.+[[goede_fraegh|Goede Fraegh]] heeft een klein kerkje weten op te zetten in de buurt van Helmut ter meerdere eer en glorie van de Rode Ridder ​(je mag daar de Stronghold Builders Guidebook voor gebruiken). Een paar acolieten vergezellen hem in het onderhoud van het gebouw, de diensten en de dagelijkse gang van zaken.
  
-[[a_dark_one_vincentius|A Dark One Vincentiu]] heeft, de Goden verhoede, van leenheer Marrigan (nadat door andere avonturen toch nog het Groene zwaard is terug bezorgd), toestemming gekregen om de Orde van Olydia voorzichtig een nieuw leven in te blazen. Klein en machteloos, dat wel. Niet meer dan versterkte hoeve een kleine week rijden ten oosten van Helmut. Op dit moment meer zelfvoorzienende boeren dan de machtige ridders van weleer. Het kan nog jaren duren voor die status weer gegeven wordt.+[[a_dark_one_vincentius|A Dark One Vincentiu]] heeft, de Goden verhoede, van leenheer Marrigan (nadat door andere avonturen toch nog het Groene zwaard is terug bezorgd), toestemming gekregen om de Orde van Olydia voorzichtig een nieuw leven in te blazen. Klein en machteloos, dat wel. Niet meer dan versterkte hoeve  (je mag daar de Stronghold Builders Guidebook voor gebruiken). Een kleine week rijden ten oosten van Helmut. Op dit moment meer zelfvoorzienende boeren dan de machtige ridders van weleer. Het kan nog jaren duren voor die status weer gegeven wordt.
  
 [[kratos|Kratos Glorystealer]] is de huidige eigenaar van den Haelven Kip. Voor een habbekrats kunnen overnemen. Of eerlijk gezegd al zijn bezit er voor gegeven. Maar hij is blij met zijn nieuwe leven. En zijn Zwaard, dat hangt boven de bar. Je weet maar nooit. [[kratos|Kratos Glorystealer]] is de huidige eigenaar van den Haelven Kip. Voor een habbekrats kunnen overnemen. Of eerlijk gezegd al zijn bezit er voor gegeven. Maar hij is blij met zijn nieuwe leven. En zijn Zwaard, dat hangt boven de bar. Je weet maar nooit.
helmut_party.txt ยท Laatst gewijzigd: 2019/09/05 17:52 door bjorn