Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


huis_hovd

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
huis_hovd [2017/05/11 11:24]
epg [Heerlijkheid Eladria]
huis_hovd [2017/05/11 11:27] (huidige)
epg [Heerlijkheid Eladria]
Regel 30: Regel 30:
 {{:​eladria.png?​300|}} {{:​eladria.png?​300|}}
  
-Het is al weer zaaimaandOogstmaand is net geweest. ​Er is nauwelijks voedsel om de schamele dorpelingen te voeden.+==== Sömanië, 1059 NT Het jaar van het Rijmende Paard, Okermaand==== 
 +Er is nauwelijks voedsel om de schamele dorpelingen te voeden.
 Het nog 8 maanden voor er geoogst kan worden. Er moet dus een jaar lang overleefd worden op ingekocht voedsel. Dat terwijl de nodige herstel werkzaamheden plaats moeten vinden en het landgoed beschermd moet worden. Zelf kan ik hier niet continue bij zijn. Het nog 8 maanden voor er geoogst kan worden. Er moet dus een jaar lang overleefd worden op ingekocht voedsel. Dat terwijl de nodige herstel werkzaamheden plaats moeten vinden en het landgoed beschermd moet worden. Zelf kan ik hier niet continue bij zijn.
 voedsel kan uit Al Barahin gehaald worden. ook zaden voor de Zaaimaand. De reisduur is 6 weken er zal dan een karavaan moeten blijven reizen om de voedsel stroom op gang te houden. voedsel kan uit Al Barahin gehaald worden. ook zaden voor de Zaaimaand. De reisduur is 6 weken er zal dan een karavaan moeten blijven reizen om de voedsel stroom op gang te houden.
Regel 38: Regel 39:
 voor de akker zou druppel-irrigatie gebruikt kunnen worden zoals de oude Drokalen dat deden. Ongeglazuurde klei potten bij de wortels plaatsen en deze met water vullen. Dit sijpelt dan langzaam door de pot waardoor er weinig tot geen water verloren gaat. voor de akker zou druppel-irrigatie gebruikt kunnen worden zoals de oude Drokalen dat deden. Ongeglazuurde klei potten bij de wortels plaatsen en deze met water vullen. Dit sijpelt dan langzaam door de pot waardoor er weinig tot geen water verloren gaat.
  
- +==== Sömanië, 1059 NT Het jaar van het Rijmende Paard, Zaaimaand: ==== 
-Ondertussen hebben we de nodige mensen geregeld. ​+Ondertussen hebben we de nodige mensen geregeld. en zitten de eerste zaden in de grond. Alles lijkt op gang te komen.
  
 Er zijn een aantal geschoolden gekomen die een aantal diverse zaken regelen: Er zijn een aantal geschoolden gekomen die een aantal diverse zaken regelen:
huis_hovd.txt · Laatst gewijzigd: 2017/05/11 11:27 door epg