Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


into_the_dark

into the Dark

The Sharnlands - Het jaar van De Tranende Treurwilg (1405) - Havermaand - 10e dag.

Het leek allemaal zo simpel…

Het reisgezelschap heeft een nieuwe queeste gekregen waarbij zij worden gesteund door het eigen huis. Het is hierbij de bedoeling om huize vijf omver te werpen en zo zelf in rang te stijgen naar de vijfde plek. Deze queeste hebben zij opgelegd gekregen vanuit huis één.

Het gezelschap komt er al snel achter dat zij hiervoor op dit moment niet de juiste middelen hebben, niet zelfstandig en niet als huis zijnde. Vandaar dat zij zichzelf een aantal missies opleggen. Als eerste willen zij kijken naar de renegades (de afvalligen) en deze inlijven. Op deze manier groeit de strijdkracht van het huis aanzienlijk. Maar daarnaast zijn ook gelden nodig welke verworven kunnen worden door een handelsroute op te zetten met de dwergenstad. De vraag is alleen hoe welkom het gezelschap daar nog is… En tja wat zouden nou meer angst inzaaien bij een huis dan een stel reuzen, net als de renegades is het de bedoeling om ook deze in te lijven.

The Sharnlands - Het jaar van De demonische duivels (1404) - Overvloedsmaand - 1e dag.

Waarmee het allemaal begon…

Het verhaal begint in de vesting genaamd I’Venorik Tonashss (de stille rots). Deze vesting is gelegen in de Lower Northdark in de regio genaamd The Sharnlands. In dit verhaal staan 5 “personen” centraal. Allen zijn zij gebonden aan het huis van Vlos Lodtynur (het huis van Bloed Geweven). De vesting wordt geleid door de negen verschillende huizen waarvan Vlos Lodtynur als zevende op rang staat. Als hoogst opererend huis staat het huis van Seke Orbb (het huis van de Ware Spin). De Matron Mother genaamd Talice Vlos Lodtynur heeft haar onderdanen de opdracht gegeven om iets terug te halen wat van haar is. Het gaat hier om een Egg of Lolth. Deze zou zijn gestolen door de het huis welke op rang vijf staat. Het huis genaamd Olath Orbb (het huis van de Duistere Spin). Om hen op hen queeste te helpen verzorgt de Matron hen met 2 spreuken in hen drow insignia. Deze zijn: Aid en Find Traps, van deze spreuken kan er maar 1 per dag gebruikt worden. De orders van de Matron Mother zijn gegeven door haar eigen dochter Faeryl Lodtynur, op de Matron Mother na de sterkste priesteres die het huis heeft. Na het krijgen van de orders gaat het gezelschap naar de algemene gelagkamer van het huis. Waarna zij vervolgens naar een achterkamer gaan om de opdracht verder te bespreken. In de achterkamer aangekomen worden er wat versnaperingen geregeld door de Warne. Khaless geeft orders dat een ieder maar eens op zoek moet gaan naar informatie omtrent het vijfde huis genaamd Olath Orbb. Hierop splits de groep zich op in drieën. Khaless gaat op zoek naar informatie binnen 'Arach-Tinilith', Viconia verdwijnt richting de 'Sorcere' en het overige drietal besluit om eens een kroeg in de achterbuurt op te gaan zoeken. Viconia en Khaless lopen in het begin nog gezamenlijk op omdat zowel de 'Sorcere' als 'Arach-Tinilith' zijn gelegen in 'Tier-Breche'. Dit is een grot welke aan de stad grenst. Aangekomen in 'Tier-Breche' scheiden de wegen van Khaless en Viconia. Viconia duikt met haar neus in de boeken van 'Sorcere' om te kijken of ze op deze wijze informatie kan vinden. Helaas is dat niet het geval… Ondertussen is het drietal bestaande uit Zesstra, Nymmed en Null'dia aangekomen in een kroeg in een van de buitenwijken.

Xp'n:
Speler Character level vorige XP Aanwezig Roleplay Monsters Huidig XP
Bart Khaless Jhalavar 12 1000 Xp 100 Xp 25 Xp 0 Xp 66.000 Xp
Bertil Viconia Alaun'Kacha 12 0 Xp 100 Xp 25 Xp 0 Xp 66.000 Xp
Bjørn Zesstra Hyluan 12 800 Xp 100 Xp 25 XP 100 Xp 66.000 Xp
Chiquita Nymmed 12 0 Xp 100 Xp 25 XP 100 Xp 66.000 Xp
Simon Null'dia Jhalavar 12 750 Xp 100 Xp 25 XP 100 Xp 66.000 Xp
into_the_dark.txt · Laatst gewijzigd: 2021/10/09 15:30 door bart