Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


jean-claude_de_bruel

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
jean-claude_de_bruel [2017/02/01 18:17]
bertil [Sömanië, 1059 NT Het jaar van het Rijmende Paard, 8e dag Andermaand]
jean-claude_de_bruel [2017/02/01 18:17] (huidige)
bertil [Sömanië, 1059 NT Het jaar van het Rijmende Paard, 8e dag Andermaand]
Regel 46: Regel 46:
 Aan het eind van de middag zitten wij op een terrasje wat te drinken. In de verte zien wij dat de wacht van de oostpoort maar gedeeltelijk wordt vervangen. Aan het eind van de middag zitten wij op een terrasje wat te drinken. In de verte zien wij dat de wacht van de oostpoort maar gedeeltelijk wordt vervangen.
  
-Rashid nodigt ons uit om een hapje te gaan eten, en Yusef komt er ook bij. In dit restaurant is een grote tafel netjes gedekt, waaraan na een korte tijd een groep notabelen komt te eten. Opvallend is dat naast de hoofdgast een jonge vrouw zit. Misschien minnares? Ook staat er achter de hoofdgast een generaal (of andere hoge leger officier) die er zeer ongelukkig uitziet. Misschien familie van de minnares? of misschien wel de minnaar van de minnares? Al met al een bijzonder ​gezelfschap.+Rashid nodigt ons uit om een hapje te gaan eten, en Yusef komt er ook bij. In dit restaurant is een grote tafel netjes gedekt, waaraan na een korte tijd een groep notabelen komt te eten. Opvallend is dat naast de hoofdgast een jonge vrouw zit. Misschien minnares? Ook staat er achter de hoofdgast een generaal (of andere hoge leger officier) die er zeer ongelukkig uitziet. Misschien familie van de minnares? of misschien wel de minnaar van de minnares? Al met al een bijzonder ​gezelschap.
  
 Rashid heeft nog wat strategische mindgames over hoe afzonderlijke leden van dit gezelschap uitgeschakeld kunnen worden. In mijn ogen is uitschakelen alleen knock-out slaan, of gevangen nemen. Al blijkt dat Yusef uitschakelen ziet als vermoorden. Niet mijn stijl: dat doe je alleen als mensen jou naar het leven staan. ​ Rashid heeft nog wat strategische mindgames over hoe afzonderlijke leden van dit gezelschap uitgeschakeld kunnen worden. In mijn ogen is uitschakelen alleen knock-out slaan, of gevangen nemen. Al blijkt dat Yusef uitschakelen ziet als vermoorden. Niet mijn stijl: dat doe je alleen als mensen jou naar het leven staan. ​
jean-claude_de_bruel.txt · Laatst gewijzigd: 2017/02/01 18:17 door bertil