Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


loewie_katorze

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
loewie_katorze [2019/09/04 21:33]
bertil [** 28e Roggemaand in het jaar 1006, het jaar van de Zoete Broodjes**]
loewie_katorze [2019/09/04 21:33] (huidige)
bertil [** 28e Roggemaand in het jaar 1006, het jaar van de Zoete Broodjes**]
Regel 29: Regel 29:
 Opgetogen kom ik terug bij de boot. Kijk eens wat we hebben: een ree! Dat gaat een lekker maaltje geven! Eilwynn biedt aan om het dier (correct) te villen, wat ik graag aanvaard. In de avond gebeurd er weinig bijzonders. De wachten worden verdeeld (ik heb laatste wacht), ga ik slapen. Opgetogen kom ik terug bij de boot. Kijk eens wat we hebben: een ree! Dat gaat een lekker maaltje geven! Eilwynn biedt aan om het dier (correct) te villen, wat ik graag aanvaard. In de avond gebeurd er weinig bijzonders. De wachten worden verdeeld (ik heb laatste wacht), ga ik slapen.
  
-Ergens in de nacht wordt ik wakker: ik hoor prachtig gezang. Zo mooi, zo zuiver. Zoiets prachtigs heb ik nog nooit gehoord. Ik moet dit gewoon zien, dus ik sta op. Eilwynn heeft het ook gehoord en snelt voor mij uit. Al snel komen we uit bij een 3 tal vrouwelijke creaturen, die de meest fantastisch mooie liederen zingen. Nog nooit zoiets moois gehoord. Gefascineerd sta ik onder de boom te kijken. Af en toe voel ik pijnscheuten door mij heen gaan, wat niet anders kan zijn dan pure extase ​is van deze wonderlijke schoonheid. Niets kan mij weerhoudenn om hier van te genieten. ​+Ergens in de nacht wordt ik wakker: ik hoor prachtig gezang. Zo mooi, zo zuiver. Zoiets prachtigs heb ik nog nooit gehoord. Ik moet dit gewoon zien, dus ik sta op. Eilwynn heeft het ook gehoord en snelt voor mij uit. Al snel komen we uit bij een 3 tal vrouwelijke creaturen, die de meest fantastisch mooie liederen zingen. Nog nooit zoiets moois gehoord. Gefascineerd sta ik onder de boom te kijken. Af en toe voel ik pijnscheuten door mij heen gaan, wat niets anders kan zijn dan pure extase van deze wonderlijke schoonheid. Niets kan mij weerhoudenn om hier van te genieten. ​
  
 En dan wordt het ineens zwart...en ik verlies het gevoel van tijd.  En dan wordt het ineens zwart...en ik verlies het gevoel van tijd. 
loewie_katorze.txt ยท Laatst gewijzigd: 2019/09/04 21:33 door bertil