Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


loewie_katorze

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
loewie_katorze [2019/11/05 20:51]
bertil [5e Oogstmaand in het jaar 1006, het jaar van de Zoete Broodjes]
loewie_katorze [2019/11/05 20:52] (huidige)
bertil [5e Oogstmaand in het jaar 1006, het jaar van de Zoete Broodjes]
Regel 66: Regel 66:
   - Zuidelijke kamer //[3E op "Rhest Town Hall" kaart]//: Een kaal en simel ingerichte kamer (simpel bed, buro & stoel) waarin een enkele Hobgoblin rond scharrelt. Opvallend is de kooi met scherpe (naar binnen gerichte) punten en een bebloede mop in de hoek.    - Zuidelijke kamer //[3E op "Rhest Town Hall" kaart]//: Een kaal en simel ingerichte kamer (simpel bed, buro & stoel) waarin een enkele Hobgoblin rond scharrelt. Opvallend is de kooi met scherpe (naar binnen gerichte) punten en een bebloede mop in de hoek. 
   - Oostelijke kamer //[3D op "Rhest Town Hall" kaart]//: hier scharrelt een tweekoppige reus rond (ik meen dat dit een Ettin is). Verder ligt er een grote stapel huiden in een hoek. En ik zie twee trappen van boven komen.   - Oostelijke kamer //[3D op "Rhest Town Hall" kaart]//: hier scharrelt een tweekoppige reus rond (ik meen dat dit een Ettin is). Verder ligt er een grote stapel huiden in een hoek. En ik zie twee trappen van boven komen.
-  - Noordelijke kamer //[3F op "Rhest Town Hall" kaart]//: Hierin zie ik geen levende wezens. Wel enkele opgezette dieren (Leopard, wild zwijn en Krokodil). Verder ligt er op een tafel een vleermuis achtige die duidelijk wordt opgezet. Opvallend ​zijn de wandtapijten ​met een 5 koppige draak. Bijzonder, mij zegt t even niets, maar ik vermoed dat dit waarschijnlijk de kamer van de wormlord is. Verder staat er nog een metalen kist onder de tafel en zie ik nog een standaard voor een (gedomesticeerde) roofvogel. En er liggen nog wat goed geprepareerde dierenhuiden.+  - Noordelijke kamer //[3F op "Rhest Town Hall" kaart]//: Hierin zie ik geen levende wezens. Wel enkele opgezette dieren (Leopard, wild zwijn en Krokodil). Verder ligt er op een tafel een vleermuis achtige die duidelijk wordt opgezet. Opvallend ​is het grote wandtapijt ​met afbeelding van een 5 koppige draak. Bijzonder, mij zegt t even niets, maar ik vermoed dat dit waarschijnlijk de kamer van de wormlord is. Verder staat er nog een metalen kist onder de tafel en zie ik nog een standaard voor een (gedomesticeerde) roofvogel. En er liggen nog wat goed geprepareerde dierenhuiden.
   - Oostelijke kamer //[3G op "Rhest Town Hall" kaart]//: deze kamer is verlaten. Het is duidelijk dat dit vroeger een bibliotheek is geweest. Maar de boekenschappen zijn ingestort en de boeken nagenoeg verdwenen. Ook zit er een groot gat in de vloer.   - Oostelijke kamer //[3G op "Rhest Town Hall" kaart]//: deze kamer is verlaten. Het is duidelijk dat dit vroeger een bibliotheek is geweest. Maar de boekenschappen zijn ingestort en de boeken nagenoeg verdwenen. Ook zit er een groot gat in de vloer.
   - Het dak //[3A op "Rhest Town Hall" kaart]//: [Nog te doen]   - Het dak //[3A op "Rhest Town Hall" kaart]//: [Nog te doen]
loewie_katorze.txt ยท Laatst gewijzigd: 2019/11/05 20:52 door bertil