Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


seebo_borrlt

Seebo Borrlt; gnome illusionist

Seebo Borrlt

Charactersheet

Speler

Party

Seebo Borrlt is de illusionist uit de party Eliat, het spel.

Geleid door Simon. Waar zij samen met Ann (Tom), Hundra (Bjørn), Tharilith, (Chiquita) en Victoria Fabricius (Bart).

Seebo Borrlt miniatuur

Seebo Borrlt's Reisverslagen

Het Masker van Yeah

Het is alweer enige tijd geleden dat mijn oom mij erop uitstuurde om mijzelf te bekwamen in de nobele kunst van Illusionist.

Sinds ik ben aangekomen in Vatohs ben ik met 4 vrouwen ingedeeld in de plaatstelijke militia groep 4C. Waarom ze niet gewoon konden doortellen tot 6 is mij een raadsel.

Afijn, de ander leden van militia 4C zijn een elven fighter Tharilith , een nogal barbaarse, vrouwelijke vechtersbaas genaamd Hundra), een zeer ordentelijke psion Victoria en een nogal eigenzinnige heks Ann Scarecrow. De heks is niet echt lid van de militia, maar doet wel mee want “ik moet toch ergens mijn tijd mee doorkomen terwijl ik mijn bezem zoek?!.” Volgens mij is ze een beetje de weg kwijt.

Het is een tamelijk bont gezelschap. We zijn tot nu toe nog niet echt op de proef gesteld. Maar daar is vandaag verandering in gekomen.

Onze Luitenant commandant Sté Crayé is helemaal uit kloff gekomen om ons een belangrijke opdracht te geven. Wij moeten namelijk een bruidsschat gaan halen voor zijn stadhouder. Of wij even naar een elvenstad willen gaan, waar we wel doorverwezen worden naar de mijnen. Daar zou de bruidschat voor ons klaar staan: het masker van Yeah. We hoeven deze alleen op te halen en bij onze Luitenant af te leveren. Ik vind het maar een vage opdracht en vraag me af waarom wij daarvoor op pad gestuurd worden? Maar de groep is enthousiast, en ik wil geen spelbreker zijn, dus waarom ook niet? Van wat saaie patrouilles lopen wordt ik ook niet wijzer. Dus de volgende ochtend gaan we vroeg op pad.

Op reis naar Myrinant

De Reis is vroeg begonnen. De Luitenant is zo aardig geweest om ons van rijdieren te voorzien. Er staan een aantal Emoe's voor ons klaar: grote vogels, met relatief kleine vleugels die hoge poten hebben en hard kunnen lopen. Ik heb er weleens over gelezen, en het is prachtig om ze nu in het echt te bekijken en er ook nog op te mogen rijden!

We gaan over de weg (de enige weg) richting Myrinant. De weg is eigenlijk een soort houten pad op palen die door het veen is aangelegd. Na een halve dag rijden, bereiken we het einde van het pad. We zijn aangekomen bij een groot, glinsterend zwart meer dat nogal een penentrante, zoetige, zompige geur van rottende plantenresten afgeeft. Een moeras meer dus. Terwijl ik rustig de omgeving in mij opneem, is er de nodige ophef achter mijn rug. De barbaar maakt zich druk over een drankje dat ze wel krijgt, maar niet besteld heeft! Ik begrijp het niet, gewoon opdrinken zou ik zeggen. Maar ik besluit me niet met de konkelende dames te bemoeien.

Ondertussen heeft Victoria een overtocht voor ons geregeld, en voor we het goed en wel doorhebben, legt er een pontje aan. Nadat de aangekomen passagiers het pontje verlaten hebben, betreden wij het pontje en zetten onze rijdieren vast.

Vele (lege) pagina's…

bla bla

De opdracht voltooid …. Het Masker van Yaeh is afgeleverd bij onze commandant.

De Machtsymbolen van Grundle

Nadat we het Masker van Yaeh hebben ingeleverd, heeft onze commandant direct een nieuwe opdracht voor ons. We moeten de machtssymbolen van het dwergen Keizerrijk Grundle ophalen. Deze machtssymbolen zijn bijna heilig voor de dwergen. Het zal dus niet gemakkelijk worden om deze machtsymbolen te bemachtigen.
Het gaat om drie symbolen:

  • De Helm of Horn
  • Scrolls of Melee
  • Scales of Mhûl

Deze symbolen worden bewaard in het fort Haak. Dit fort ligt diep in het dwergen keizerrijk en wordt goed bewaakt.

seebo_borrlt.txt · Laatst gewijzigd: 2012/06/07 20:25 (Externe bewerking)