Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


simon

Simon

D&D speler van het eerste uur sinds 1990. Toen liep ik Bart tegen het lijf en we hadden het over Tolkien… Oh boy! Dat was het begin van het einde. Hij stelde mij voor aan Bjørn en die had kopietjes! De Three Imaginary Boys (ja ook nog depri muziek liefhebbers) waren geboren. Ons clubje werd groter. Mensen kwamen en gingen weer, degene die bleven waren Tom en Feico. De naam klopte niet meer en dus gingen over op The Easterlings Players Group (TEPG). Als toevoeging kwam Bertil, die nu ook al bij het vaste meubilair behoort.

Zelf ben een idioot qua rolspelen, regels heb ik nooit écht doorgehad (iedereen kan mij aftroeven met een A4-tje met getallen), ik had zelfs nooit een boek tot diep in versie 3.5. Wat ik wel had (en heb) is een onmetelijke fantasie en een passie voor trivia. Kaarten tekenen (die nooit gebruikt gaan worden), achtergronden maken (die niemand volgt) en characters schilderen (die daarna dood gaan), ik kan er geen genoeg van krijgen. Gelukkig kan ik nu heel veel van mijn pruttel hier kwijt en de geschilderde figuren kan ik nu gebruiken op de jaarlijkse wargame weekend.
Voor mijn verrichtingen volg mijn blog op: http://simonswerkbank.blogspot.com.

het orginele Easterlings logo

Achtergrond

Liefhebber van stripboeken, fantasy boeken (voornamelijk engelstalig), tekenen, verzamelen -en beschilderen van figuren, computerspellen WoT/C&C, bouwen van scenery en het ombouwen van miniaturen, wargames (tabletop Fantasy en Tanks!), rollenspelen (Ad&D), kaartspellen (Magic), verhalen schrijven en het mede-organiseren van onze eww.

Trotse vader van twee kinderen en gelukkig getrouwd met een druk familie-leven en een nog drukker hobby-leven ernaast. Woonachtig in Enschede in het oosten van Nederland, alwaar ik, weggestopt in een duister hoekje van de zolder, nog vele verhalen hoop te verzinnen voor onze d&d sessies.

Karakters van Simon

( de nog levende)

( de helaas heen gegane)

Party's van Simon

( de nog lopende)

( de afgeronde en/of vergane)

Lid van de Easterlings

Ja, sinds 1990.

simon.txt · Laatst gewijzigd: 2021/10/08 17:35 door epg