Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


tank

Tank Unkown a.k.a. de roze ridder; Human Fighter

Charactersheet

Speler

Tom

Party

Reisverslag

Right said Fred

Gisteren, in den bosschen en onder den rotschen. Was daar opeens een opening. Zonder verder na te denken gingen we met z'allen naar benee. Al op de tweede gang naar beneden kwamen we de “klote-mites” al tegen. De monsters twijfelde geen seconde om ons aan te vallen. Direct was het mij duidelijk de groep te moeten verdedingen. Daar er alleen maar simpele zielen in de helden groep zitten. Uitzondering is Krathos, waar de term simpel niet eens meer van op toepassing is. Deze hersenloze gedaante heeft geen idee wat er aan de hand is. Maargoed dat ik weer in de buurt ben om onze “helden” te redden!

Eenmaal weer boven kwam ik er achter dat Brian niet opgelet had of de groep aan de achterzijde wel of niet compleet was. Met het gevolg dat Gwenn ('Eagle Eye' Silverleave) ahuem, achter gebleven was in den groten. Dus maar weer naar benee. Een groots gevecht was ons deel waar we aan het eind van de gang Gwenn tegen kwamen met een bakkie thee in zijn handenen in gesprek met de koninging. Moeite voor niets. Minder dan niets bedoel ik eigenlijk, daar Gwenn ons niet langer als vrienden beschouwde! Zeg ik je, Right…

Even voorstellen, Ik ben Fred.

Tank de “Fred” Tank of Fred is een nogal uit de kluitegewassen jongenman zo'n 6' 10“ groote (2.10 mrt) bundel spieren zonder een gram vet 204 pound (92.5 kilo). Lange blonde haren en altijd netjes verzorgd. Een soort held die je verwacht in een scene van een Walt Disney tekenfilm serie.

Tank die zijn naam kreeg van zijn vader (de oude Sib) heeft zijn naam dan ook te danken aan zijn omvang bij zijn geboorte, 16 pound en 2' 6”, was wel wat groot en zwaar voor een baby! Zijn moeder is eigenlijk onbekent, maar moet iemand uit het bordeel zijn. Daar de oude Sib nooit getrouwd was. En wat misschien nog meer opviel is dat hij de eerste 10 jaar van zijn leven opgegroeid is en verzorgd werd door een 10 tal moeders uit het rosse leven van de schrollesteeg.

Maar op zijn 10de verjaardag kwam de oude Sib langs met een verjaardags kado, Die vond dat het tijd werd voor Tank om zich tussen de mannen te begeven en hem te ontdoen van al die roze jurken die hij altijd van die hoeren moest dragen. En bracht hem naar Sir Mc Joeddle beschermer van Kwoulint, om als schildknaap in dienst te treden.

Nu 6 jaar later is het voor iedereen behalfe Tank wel duidelijk welke schade de dames aangericht hebben voor zijn mannelijkheid. Die is namelijk ver te zoeken, Tank mag er uit zien als een held uit elke Walt Disney serie, maar doet het beter in “Brokeback Mountain”.

tank.txt · Laatst gewijzigd: 2012/05/22 10:58 (Externe bewerking)