Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


viconia_alaun_kacha

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
viconia_alaun_kacha [2018/02/13 23:18]
bertil [Underdark, 1404 NT Het jaar van de Demonische Duivels - 14e dag overvloedsmaand -reis naar Dwin Har Har Mek]
viconia_alaun_kacha [2018/02/13 23:19] (huidige)
bertil [Underdark, 1404 NT Het jaar van de Demonische Duivels - 14e dag overvloedsmaand -reis naar Dwin Har Har Mek]
Regel 18: Regel 18:
 We zwerven van de ene naar de andere stadspoort en ik zie Null'​dia en Khaless kibbelen over de te nemen weg. <​zucht>​ We zwerven van de ene naar de andere stadspoort en ik zie Null'​dia en Khaless kibbelen over de te nemen weg. <​zucht>​
  
-Afijn, uiteindelijk wordt er een keuze gemaakt en rijden we de poort uit.+Afijn, uiteindelijk wordt er een keuze gemaakt en rijden we een poort uit.
 Na noch geen uur rijden zien we in de verte een vuurtje met wat gedaantes eromheen. Zo dicht bij de stad wanen we ons veilig en we rijden rustig door. Echter de gastjes halen het in hun hoofd om naar de wapens te grijpen en op ons te schieten. Dom. Na noch geen uur rijden zien we in de verte een vuurtje met wat gedaantes eromheen. Zo dicht bij de stad wanen we ons veilig en we rijden rustig door. Echter de gastjes halen het in hun hoofd om naar de wapens te grijpen en op ons te schieten. Dom.
 Null'​dia en ook Khaless rijden op de creaturen af om de melee in te gaan. Null'​dia en ook Khaless rijden op de creaturen af om de melee in te gaan.
viconia_alaun_kacha.txt ยท Laatst gewijzigd: 2018/02/13 23:19 door bertil