Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


zendouros

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
zendouros [2019/09/07 13:52]
bjorn [Zendouros(Parel van het zuiden)]
zendouros [2019/09/07 14:05] (huidige)
bjorn
Regel 35: Regel 35:
   * Restaurant de Sud poort. Erg luxueus en duur restaurant waar men schijnbaar alles te eten kan krijgen voor een exorbitante prijs.   * Restaurant de Sud poort. Erg luxueus en duur restaurant waar men schijnbaar alles te eten kan krijgen voor een exorbitante prijs.
   * De Arena: hier worden dagelijks man tot man / man tot dier gevechten gehouden. Deelname staat voor eenieder open. Niet alle gevechten zijn tot op de dood maar weinig verliezers lopen zelf naar buiten. In de weekeinden en feestdagen worden er grote gevechten in de arena georganiseerd. Op feestdagen worden ze geleid door de Vazal.   * De Arena: hier worden dagelijks man tot man / man tot dier gevechten gehouden. Deelname staat voor eenieder open. Niet alle gevechten zijn tot op de dood maar weinig verliezers lopen zelf naar buiten. In de weekeinden en feestdagen worden er grote gevechten in de arena georganiseerd. Op feestdagen worden ze geleid door de Vazal.
-  * De Wayfinder foundation. Hoog in het centrum van de stad Ligt het land huis van Heer Baynard. hij is de oprichter en leider van de Wayfinder foundation. Een groep excentrieke avonturiers. Toegewijd aan het ontrafelen van mysteries en opgraven van lang verloren schatten. Heer Baynard. Heeft in zijn jeugd veel avonturen gehad en is er schatrijk en doodziek van geworden. Hij is zelf niet meer staat op expeditie te gaan maar heeft met zijn vermogen de stichting opgericht. Lid worden is alleen mogelijk op uitnodiging en vrij zeldzaam wordt dit gedaan. De leden komen zo nu dan samen om over hun ontdekkingen te praten en expedities uit te zetten. Heer Baynard. is altijd degene die de finale beslissing over een te voeren expeditie neemt.+  * De Wayfinder foundation. Hoog in het centrum van de stad Ligt het land huis van Heer Baynard. hij is de oprichter en leider van de Wayfinder foundation. Een groep excentrieke avonturiers. Toegewijd aan het ontrafelen van mysteries en opgraven van lang verloren schatten. Heer Baynard. Heeft in zijn jeugd veel avonturen gehad en is er schatrijk en doodziek van geworden. Hij is zelf niet meer staat op expeditie te gaan maar heeft met zijn vermogen de stichting opgericht. Lid worden is alleen mogelijk op uitnodiging en vrij zeldzaam wordt dit gedaan. De leden komen zo nu dan samen om over hun ontdekkingen te praten en expedities uit te zetten. Heer Baynard. is altijd degene die de finale beslissing over een te voeren expeditie neemt. Een weigering van een besluit of het oplichten van Heer Baynard is wel eens geëindigd met een verplichte deelname in de Arena op feestdagen.
  
 ==== ZendourosLegenda ==== ==== ZendourosLegenda ====
zendouros.txt · Laatst gewijzigd: 2019/09/07 14:05 door bjorn