Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


zumzum

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
zumzum [2019/11/22 13:34]
bjorn [5e Oogstmaand in het jaar 1006, het jaar van de Zoete Broodjes (4): In het moeras is altijd wel een splijtzwam te vinden...]
zumzum [2019/11/22 13:41] (huidige)
bjorn [6e Oogstmaand in het jaar 1006, het jaar van de Zoete Broodjes: En dan gaat het vliegensvlug...]
Regel 558: Regel 558:
 //Een exacte wetenschap. Nee hoor. Kijk, als ik deze spreuk cast is het compleet onvoorspelbaar wat er gebeurt.// //Een exacte wetenschap. Nee hoor. Kijk, als ik deze spreuk cast is het compleet onvoorspelbaar wat er gebeurt.//
  
-Daar aangekomen treffen we ze ook niet. We wachten tot het licht is geworden ​is en als ze er dan nog niet zijn wordt het besluit genomen de missie af te breken. Met zijn drieën redden we dit niet. We weten niet waar [[isabeau_del_calore_umano |Beau]] en [[Eilwynn|Eilwynn]] zijn gebleven en eerlijk gezegd of ze nog wel leven, of dat ze zonder ons vertrokken zijn.+Daar aangekomen treffen we ze ook niet. We wachten tot het licht is geworden. Als ze er dan nog niet zijn wordt het besluit genomen de missie af te breken. Met zijn drieën redden we dit niet. We weten niet waar [[isabeau_del_calore_umano |Beau]] en [[Eilwynn|Eilwynn]] zijn gebleven en eerlijk gezegd of ze nog wel leven, of dat ze zonder ons vertrokken zijn.
  
 Mismoedig keren we terug naar de Elven. Daar kunnen we onze rijdieren ophalen en naar Brindol gaan om verslag uit te brengen. Wie weet treffen we onze vrienden onderweg nog. Een kleine kans maar we moeten blijven hopen. Mismoedig keren we terug naar de Elven. Daar kunnen we onze rijdieren ophalen en naar Brindol gaan om verslag uit te brengen. Wie weet treffen we onze vrienden onderweg nog. Een kleine kans maar we moeten blijven hopen.
-De reis verloopt voorspoedig. Onderweg bedenkt [[loewie_katorze|Loewie]] dat Brindol waarschijnlijk ook geen goed idee is de stad op het punt of is al onder belegering. We hebben daar ook niet veel in te brengen of hulp te verwachten. [[ithronel_gillnan|It]] en [[loewie_katorze|Loewie]] stellen voor dat het dan beter is om een blokkade op te ruimen. Ik heb mijn serieuze twijfels. "Als wij met drieën een blokkade kunnen opruimen dan een groepje ridders ​dat toch zeker ook?" Er wordt wat heen en weer gediscussieerd en uiteindelijk sluit ik me bij het plan aan. We kunnen immers ook daarna nog naar Brindol. Gesteld dat we de blokkade aan die kant nemen.+De reis verloopt voorspoedig. Onderweg bedenkt [[loewie_katorze|Loewie]] dat Brindol waarschijnlijk ook geen goed idee is. De stad staat op het punt van - of is al onder belegering. We hebben daar ook niet veel in te brengen of hulp te verwachten. [[ithronel_gillnan|It]] en [[loewie_katorze|Loewie]] stellen voor dat het dan beter is om een blokkade op te ruimen. Ik heb mijn serieuze twijfels. "Als wij met zijn drieën een blokkade kunnen opruimen dan een groepje ridders ​vanuit Brindol ​toch zeker ook?" Er wordt wat heen en weer gediscussieerd en uiteindelijk sluit ik me bij het plan aan. We kunnen immers ook daarna nog naar Brindol. Gesteld dat we de blokkade aan die kant nemen.
  
-Bij elven vertel ik van onze missie. De dode uil die we gevonden hebben (nee geen lichaam van een elf), het groene monster, Rhest, onze opsplitsing en het falen van de missie. Ik vraag of ze ons alstublieft willen ​helen en ons in vogelvlucht (misschien een klein rondje over Rhest voor een speurtocht naar onze vermiste vrienden) naar de blokkade willen brengen. En o, of ze een paar liter olie voor ons hebben. +Bij de elven vertel ik van onze missie. De dode uil die we gevonden hebben (nee geen lichaam van een elf), het groene monster, Rhest, onze opsplitsing en het falen van de missie. Ik vraag of ze ons alstublieft willen ​helpen ​en ons in vogelvlucht (misschien een klein rondje over Rhest voor een speurtocht naar onze vermiste vrienden) naar de blokkade willen brengen. En o, of ze een paar liter olie voor ons hebben. 
-Ja, nee, Ja. is het antwoord. ​die vlucht over Rhest kunnen we vergeten, maar de rest wordt geregeld.+Ja, nee, Ja. is het antwoord. ​Die vlucht over Rhest kunnen we vergeten, maar de rest wordt geregeld.
  
-Hoewel ik zou moeten ​schrweeuwen ​als een klein kind van vreugde om de tweede vlucht op de uil. Lukt het me niet. Ik ben nog altijd bezorgd en verdrietig over het gemis van [[isabeau_del_calore_umano |Beau]] en [[Eilwynn|Eilwynn]]. Mijn hoofd zit er vol mee en zo mis ik eigenlijk de hele vlucht. En datmaakt me dan ook wel weer een beetje boos. +Hoewel ik zou moeten ​schreeuwen ​als een klein kind van vreugde om de tweede vlucht op de uil, lukt het me niet. Ik ben nog altijd bezorgd en verdrietig over het gemis van [[isabeau_del_calore_umano |Beau]] en [[Eilwynn|Eilwynn]]. Mijn hoofd zit er vol mee en zo mis ik eigenlijk de hele vlucht. En dat maakt me dan ook wel weer een beetje boos op hen
  
-Niet veel later, het zal tegen noen zijn, worden we gedropt, een goede kilometer van de blokkade. [[ithronel_gillnan|It]] cast een pass without trace’ op ons drieën. We sluipen naderbij en zien de roadbloack ​op doemen. Een groot houten fort. dwars over de weg. Ik denk alleen: "​Gelukkig. Hout."​ +Niet veel later, het zal tegen noen zijn, worden we gedropt, een goede kilometer van de blokkade. [[ithronel_gillnan|It]] cast een 'pass without trace' ​op ons drieën. We sluipen naderbij en zien de blokkade ​op doemen. Een groot houten fort. dwars over de weg. Ik denk alleen: "​Gelukkig. Hout."​ 
-We hebben een snel doeltreffend plan. Ik cast een invisbility” op [[loewie_katorze|Loewie]]. Hij kruipt voort en gooit een zestal liter olie op verschillende plekken tegen het fort aan. Ongezien en ongehoord komt hij terug. Mijn beurt. Ik cast op twee van de met olie doordrenkte plekken een fireball. Het vuur laait omhoog en het de blokkade begint als een enorme fakkel te branden. We besluiten af te wachten op de ontwikkelingen in het fort. Wat komt er uit? Wat gebeurt er met de blokkade? Ook dit schept noch voldoening noch vreugde. Ik mis mijn vrienden.+We hebben een snel doeltreffend plan. Ik cast een 'invisbility' ​op [[loewie_katorze|Loewie]]. Hij kruipt voort en gooit een zestal liter olie op verschillende plekken tegen het fort aan. Ongezien en ongehoord komt hij terug. Mijn beurt. Ik cast op twee van de met olie doordrenkte plekken een 'fireball'. Het vuur laait omhoog en het de blokkade begint als een enorme fakkel te branden. We besluiten af te wachten op de ontwikkelingen in het fort. Wat komt er uit? Wat gebeurt er met de blokkade? Ook deze simpele overwinning ​schept ​me noch voldoening noch vreugde. Ik mis mijn vrienden.
  
zumzum.txt · Laatst gewijzigd: 2019/11/22 13:41 door bjorn